Tavaszi újdonságok!
A Húsvéti elteltével, mi itt a Tóalmásinál arra gondoltunk, hogy meglepünk Titeket 3 új termékkel, hogy legyen némi kóstolgatni való finom újdonság számotokra.
Füstölt-lángolt karaj, a hagyományok kedvelőinek
A Tóalmási Csapatában mindig különös figyelmet fordítunk arra, hogy kiváló minőségű alapanyagokból készítsük el kedvenceiteket, ahogy az a lángolt karaj esetében is történt.
Először is a karajról lefejtjük az ezüst hártyát, majd a bio konyhasót minden miliméterére egyenletesen felvisszük. Ezután cseresznyefán füstöljük, amitől csodálatos vörös színt és édeskés cseresznyés ízt adunk neki.
Tipp: készítsetek Cordon Bleu-t sonka helyett vékonyra szelt lángolt karajból. Mennyei!
Szűzpecsenye, az ínyenceknek
Ezt a prémium terméket a sertés legnemesebb részének is nevezik, nem véletlenül! Isteni, puha hús, ami a cseresznyefán történő füstölésnek köszönhetően édeskés ízvilágú és álomszép vöröses színben pompázik.
Mivel egy sovány húsról beszélünk, bátran ajánljuk diétázók számára is! Így Nektek sem kell lemondanotok a sertéshúsok élvezetéről!
Tipp: szeljétek vékonyra és készítsetek belőle egy fenséges salátát!
Húsos csont, a nosztalgikus hiánypótló
Az egészben füstölt karajunk már két ízletes részt is adott nekünk a szűzpecsenye és maga a karaj személyében, de ne feledkezzünk meg az így keletkezett húsos csontról sem!
Manapság indokolatlanul keveset látjuk a húspultokban, pedig mi is lehetne jobb, mint egy kellemesen füstös, cseresznyés, édeskés ízvilágú, forrón gőzölgő húsleves?
Tipp: készítsetek egy igazi retro húslevest, ami visszarepít Titeket a Nagyi konyhájába!
Reméljük már meg is fogalmazódott Bennetek a következő vasárnapi ebéd felhozatala.
Jó étvágyat kíván, a Tóalmási Kolbász Csapata!