Sertésmentes szalámik és tárolásuk
Sokatok visszajelzése volt, hogy szeretnétek sertésmentes termékeket. Mi szeretnénk megfelelni ezeknek az elvárásoknak is. Büszkén jelentjük, hogy elkészültünk a 100%-ban sertésmentes szalámikkal.
Szarvas és szürkemarha szalámikat készítettünk többféle ízesítésben.
Elérhetitek őket egész rúd és szeletelt verzióban is.
Aki ismeri a szalámikészítés csínját-bínját, az tudja, hogy a hús mellé zsírra is szükség van, hiszen ez adja a krémes állagát és a gazdag ízt.
Ebben oldódnak fel igazán a fűszerek és ettől nem lesz túl kemény a termék.
Nagyon sok figyelmet igényel ezen termékek készítése, hiszen vágóhídból is csak olyan jöhet szóba, ahol semmilyen körülmények között nem keveredhetnek az állatok olyanokkal, amik nem antibiotikumtól mentes tartásból származnak.
Miért ennyire egészségesek a szürkemarha szalámik?
A szürkemarha húsa, az állat lassú növekedése miatt jóval tömörebb és tartalmasabb az egyéb eredetű
Miért ennyire egészségesek a szarvas szalámik?
Ezen állatok természetes táplálékokat fogyasztanak, nem kapnak növekedési hormont vagy antibiotikumot.
Hogyan érdemes a szalámikat tárolni?
Mi azt ajánljuk, hogy minden esetben hűtve tároljuk a szalámikat. Nem érdemes kockáztatni, a hűtőben biztonságban lesz kedvenc szendvicsfeltétünk.
Amennyiben egész rúdban vásárolunk szalámit, úgy mindig érdemes a szeletelést követően lezárni a végét egy fóliával.
Ez lehetővé teszi, hogy ne száradjon ki és a következő szeletelésnél is élvezhető legyen már az első falat is.
Itt eléred őket: