Így telt nálunk a nyílt nap!
Óriási öröm volt számunkra, hogy ilyen sokan megtiszteltek minket a Tóalmási Kolbász Manufaktúra első nyílt napján!
Exkluzív programok
A kedves látogatók most bekukkanthattak a kulisszák mögé! Részletes körbevezetést szerveztünk nekik az üzemünkben. Még jobban megismerhették a gondosan előállított termékeinket, amelyeket egytől egyik Tóalmási fűszervarázzsal szoktuk megspékelni. Ennyi, amit a finomságainkhoz hozzáadunk, egyébként minden termékünk 100% valódi, minőségi hús.
Az üzemi túra után lehetőséget adtunk vendégeinknek, hogy az új információk és tudás tükrében ízleljék meg az ínycsiklandó termékeinket. Standjainknál ők maguk is megvásárolhatták a kolbászokat, amik felpezsdítik a mindig finom házi kosztot. Azonban a helyszínen mindenkit megvendégeltünk egy kiadós, nagyon ízletes Tóalmási ebédre is! Volt ott mindenből bőven, ami szem-szájnak ingere.
A felnőttek aztán teli hassal pihentek és élvezték a szerencsés jó időt a hangulatos asztaloknál. Míg a kicsiket egy újabb energialökettel ajándékozta meg a sok finomság. Játékos kedvüket a csúszdán és trambulinon szerfelett jól kiélvezték.
Lerántottuk a leplet újdonságainkról!
Már sokat beszéltünk új, prémium vonalunkról, amelynek tagjai 100%-ban mindenmentesek és arról, hogy ezen túl több változtatást is bevezettünk. Ezeket a vendégek testközelből is megtapasztalhatták.
Húsaink GMO-, glutén-, szója-, cukor- és egyéb adalékanyag mentességgel büszkélkednek. De új termékcsaládunk: további különlegességet is nyújt.
-
Semennyi pácsót sem tartalmaz!
A pácsó összetételében ott szerepel nátrium nitrit, ami növelheti a rák kockázatát, terhes nőkre és szoptatós anyákra nézve pedig kifejezetten veszélyes. Éppen ezért, teljes mértékben kivontunk ezt az anyagot a termékeink készítéséből!
-
Konyhasó helyett, bio sóval készül!
A konyhasóban olyan csomósodást gátló adalék van, amely szintén hozzájárulhat daganatos megbetegedések kialakulásához. Ezért újdonságaink esetében kizárólag bio sót használunk, amiben nincs semmilyen káros anyag!
És a vásárlói visszajelzések alapján:
-
Az örök kedvenc a parasztkolbászt 6 mm-es szemcseméretű daráló helyett, mostantól 4 mm-es szemcseméretűvel készítjük. Így már egy anyagában sokkal finomabb végeredményt kapunk.
-
Ezen kívül, mostani termékeinkbe egész kömény helyett, roppantott kömény kerül.
-
Végül de nem utolsó sorban pedig megújítottuk a csomagolásainkat is!