Készíts finom és gyors reggelit Tóalmási szalámival! Próbáld ki ezeket a szalámi recept ötleteket, hogy feldobd a reggeli étkezéseket.
Blog
Hogyan tároljuk a szalonnát, hogy megőrizze frissességét?
A szalonna sokak számára igazi csemege, amelyet érdemes megfelelően tárolni, hogy hosszú ideig friss és omlós maradjon.
Sokatok visszajelzése volt, hogy szeretnétek sertésmentes termékeket. Mi szeretnénk megfelelni ezeknek az elvárásoknak is. Büszkén jelentjük, hogy elkészültünk a 100%-ban sertésmentes szalámikkal.
Hogyan marad friss és ropogós a tepertő? Hogyan készül a tradicionális tepertőkrém? Elmondjuk!
Büszkén jelentjük be, hogy stratégia megállapodást kötöttünk a Naragh Húsüzemmel. Ennek következményeképp kiváló minőségű Angus marha termékekkel bővül a kínálatunk.
A magyar szürkemarha 2015-óta Hungarikum. Világszerte ismert jellegzetes, tiszteletreméltó megjelenéséről és isteni finom húsáról.
Nagyon hosszan tudnánk írni arról, hogy mi mindent nem kellene kolbászba tenni.
Sok kérdést kaptunk a mangalica termékekkel kapcsolatban, ezért készítettünk egy rövid interjút Hajdu Dáviddal, akinek a mangalica alapanyagot köszönhetjük.
Ez a töltött sertéskaraj recept tökéletes választás, ha egy ízletes, rusztikus étellel szeretnénk lenyűgözni családunkat vagy vendégeinket
A Tóalmási termékek a hagyományos ízeket és színeket egészségbarát, C-vitaminos tartósítással ötvözik, nitrites pácsó nélkül.
Jöhet egy Dél-Texasból származó klasszikus? Persze egy magyaros fordulattal benne!
Egy klasszikus saláta újragondolva, ropogós kenyérkockákkal és füstölt angolszalonnával megbolondítva!
A Húsvéti elteltével, mi itt a Tóalmásinál arra gondoltunk, hogy meglepünk Titeket 3 új termékkel, hogy legyen némi kóstolgatni való finom újdonság számotokra.
Egy egyszerű, mégis ellenállhatatlan recept, ahol a ropogósra sült bundában a sonka és a sajt találkozása igazi ízkavalkádot kínál!
Egy különleges és ínycsiklandó fogás, ahol a füstölt csülök és a karamellizált hagyma találkozik a ropogósra sült tésztában!
Ez a tartalmas, füstölt csülökkel és csipetkével gazdagított bableves igazi klasszikus, amely a nagymamáink régi receptjeit idézi, a bográcsban készült ízek felejthetetlen varázsával.
Egy ízletes házias finomság, ahol a ropogós kenyértészta alatt a szaftos csülök rejlik – pont olyan, mint amilyet régen a sparhelt mellett készítettek!
Egy igazi magyaros leves, amely a füstölt hús, friss zöldségek és a gazdag tejfölös habarás találkozásával idézi a hagyományos konyha legjobb pillanatait!
Ez a hagyományos recept a füstölt csülök és a frissen készült házi torma tökéletes összhangjával a régi idők ízeit és a családi asztal melegségét varázsolja vissza.