Kérdés esetén keress minket bizalommal:
+36-20/342-7381
FIGYELEM, MEGÚJULTUNK :
KOLBÁSZUNK MÁR NEM TARTALMAZ NITRITES PÁCSÓT, HELYETTE L - ASZKORBINSAVAT, AZAZ C-VITAMINT TARTALMAZ!
A Tóalmási parasztkolbász tradicionális családi receptúra alapján készített félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt kolbász, amely sertéshúst, sertésszalonnát, őrölt magyar fűszerpaprikát, fokhagymát, köménymagot és őrölt feketeborsot tartalmaz. Tartósítása természetes bükkfafüsttel történik, hideg füstöléssel.
A kolbász jól szeletelhető és körülbelül 30 mm átmérőjű sertésvékonybélbe töltött, illetve körülbelül 30 cm hosszúra pározott formában készítjük.
A termék készítése során nem használunk fel semmilyen színező, érlelésgyorsító, állományjavító vagy egyéb adalékanyagokat.
tradícionális, félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt szárazkolbász
sertéshús, sertésszalonna, őrölt magyar fűszerpaprika, fokhagyma, L ASZKORBINSAV=(C VITAMIN), köménymag, őrölt feketebors.
NEM TARTALMAZ NITRITES PÁCSÓT, CSOMOSÓDÁST GÁTLÓ ADALÉKOT!!!
a csomagoláson jelzett időpontig (45 nap)
páronként csomagolva
egy pár kolbász súlya: 450 g
száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel
FIGYELEM: Az árak minden megrendelt termék esetében darabonkénti egységárak.