Kérdés esetén keress minket bizalommal:
+36-20/342-7381
A Tóalmási füstölt kolozsvári szalonna csont nélküli mangalica bőrőscsászár szalonna felhasználásával készül, melyet szárazon sózunkhagyományosan pácolunk, érlelünk és kőfüstölőben keményfávalfüstölünk.
A konyhasón kívül semmilyen más színező, állományjavító,érlelésgyorsító adalékanyagot nem használunk fel a gyártás során.Jól szeletelhető, alakja téglalap alakú, körülbelül 5–6 cm vastagságú csontnélküli termék az egyik oldalán bőrös felülettel.
A kellemesen füstölt, sós ízű mangalica kolozsváriszalonna száraz, hűvöshelyen tárolva minőségét megőrzi csomagolástól számított 45 napig. Aszalonna ezt követően is fogyasztható, állaga szikkadtabb, színe sötétebblesz.
nyers, bőrös csont nélküli mangalica császárszalonna, konyhasó
a csomagoláson jelzett időpontig (45 nap)
félbe vágva, vákuumcsomagolvaegy darab egész termék súlya minimum 1,5 kgdarabolva, vákuumcsomagolva
száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel
FIGYELEM: Az árak minden megrendelt termék esetében darabonkénti egységárak.