Kérdés esetén keress minket bizalommal:
+36-20/342-7381
A Tóalmási füstölt angolszalonna csont nélküli sertés bőrös karaj felhasználásával készül, melyet szárazon sózunk hagyományosan pácolunk, érlelünk és kőfüstölőben keményfával füstölünk.
A konyhasón kívül semmilyen más színező, állományjavító, érlelésgyorsító adalékanyagot nem használunk fel a gyártás során.
Jól szeletelhető, alakja hosszúkás, szabályos, kissé hengeralakú, a felületén található szalonna vastagsága maximum 1 cm.
A kellemesen füstölt, sós ízű angolszalonna száraz, hűvös helyen tárolva minőségét megőrzi csomagolástól számított 45 napig. A szalonna ezt követően is fogyasztható, állaga szikkadtabb, színe sötétebb lesz.
Az angolszalonnát ugyanúgy, mint a többi húsvéti sonkát, főtt szalonnának is el lehet készíteni, de nagyon vékonyra géppel szeletelve nyersen is fogyasztható.
hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt termék
nyers bőrös sertéskaraj csont nélkül, konyhasó
A csomagoláson jelzett időpontig (45 nap)
egyenként vákuumcsomagolva
egy darab egész termék súly minim 1,5 kg
amennyiben nagyobb darabot szeretne, 10dkg-ként tudja emelni a súlyt.
száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel
FIGYELEM: Az árak minden megrendelt termék esetében kg-os egységárak.