Kérdés esetén keress minket bizalommal:
+36-20/342-7381
NEM TARTALMAZ NITRITES PÁCSÓT, CSOMOSÓDÁST GÁTLÓ ADALÉKOT!!!
A Tóalmási csípős szarvaskolbász egy tradicionális családi receptúra alapján készített félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt csípős szarvaskolbász, amely Vadon élő friss Szarvas színhúst, 100% ellenőrzött Mangalica apróhúst, őrölt magyar csemege és csípős fűszerpaprikát, friss Makói fokhagymát,köménymagot és őrölt feketeborsot tartalmaz. Tartósítása természetes bükkfafüsttel történik, hideg füstöléssel.
A kolbász kellemesen csípős, jól szeletelhető és körülbelül 30 mm átmérőjű sertésvékonybélbe töltött, illetve körülbelül 20 cm hosszúra pározott formában készítjük.
A termék készítése során nem használunk fel semmilyen színező, érlelésgyorsító, állományjavító vagy egyéb adalékanyagokat.
tradicionális, kellemesen csípős, félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt szárazkolbász
Vadon élő Szarvas színhús, 100% ellenőrzött mangalica apróhús, őrölt magyar csemege és csípős fűszerpaprika, friss Makói fokhagyma, köménymag, őrölt feketebors
a csomagoláson jelzett időpontig (45 nap)
páronként csomagolva
egy pár kolbász súlya: 250gramm
száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel
FIGYELEM: Az árak minden megrendelt termék esetében darabonkénti egységárak.